Welkom bij jachthaven Zonjee!

Gelegen aan het Uitgeestermeer en vlak langs de A9 ligt onze jachthaven.
Al jaren een vertrouwde thuishaven voor uw motorboot, sloep of zeilboot!

de Jachthaven

Jachthaven Zonjee is opgericht in 1970 en is een gevestigde naam in de omgeving. De inmiddels 3e generatie van dit traditionele, klantgerichte familiebedrijf groeit voortdurend mee met de wensen van haar klanten en is u graag van dienst bij het beoefenen van de mooiste sport die er is, watersport!

Faciliteiten op en rond de jachthaven

Ligplaatsen

Direct aan het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer!
Vanuit onze ligplaatsen zet u direct koers het Uitgeester- en Alkmaardermeer op. Omdat onze haven over meerdere locaties is verspreid, hebben wij een ruim assortiment aan boxen, ligplaatsen en wallenkant. Voor alle type motorboten, sloepen, zeilboten en jachten een geschikte plek. Bovendien zijn veel van onze boxen uitgerust met een zijsteiger en is er water en walstroom niet ver van uw boot.

Winterstalling

Buitenstalling/ Binnenstalling
Al meer dan 40 jaar kunt u bij Jachthaven Zonjee terecht voor winterstalling van uw boot. Door uw boot in de winter op het droge te zetten bespaart u onderhoudskosten en blijft uw waardevolle bezit in goede staat. Uw kunt ervoor kiezen om uw boot op onze afgesloten buitenterreinen te laten plaatsten of in onze geïsoleerde loodsen.

Boten stapelen
Voor sloepen tot 7 meter beschikken wij over de mogelijkheid om deze te stapelen. In speciale voor ons ontworpen cradles word uw boot veilig weggezet. De cradles zijn ontworpen voor sloepen en ondersteunen de boot daardoor perfect. Bovendien kunnen we u een scherpe prijs bieden!

Bel of mail voor de voorwaarden.

Zomerstalling

Groot onderhoud, een project?
Wilt u groot onderhoud aan uw boot doen en hiervoor lekker de ruimte hebben? Dat kan in onze werkloods. In het zomerseizoen van half april tot eind september kunt u voor een korte stallingsperiode vanaf 3 weken uw boot weer als nieuw maken.

Heeft u geen tijd of zin om dit te doen? Dan beschikken wij over een groot netwerk met professionals die de werlzaamheden aan uw boot snel en vakkundig uitvoeren.
Mail of bel voor de mogelijkheden

Overige faciliteiten

Door onze jaren lange ervaring in de watersport hebben we een groot netwerk van watersport professionals opgebouwd. Voor werkzaamheden aan vrijwel ieder type boot beschikken wij over de benodigde kennis en vakmensen die elke klus snel en professioneel klaren.

Shiptech

Shiptech

Shiptech Uitgeest Motortechniek en installatietechniek

Voor een servicebeurt, complete motorrevisie of elektrische storing kunt u aankloppen bij de specialisten van Shiptech.

Shiptech is tevens Yanmar, Nanni Diesel, Mastervolt en Yamaha dealer.

Contactgegevens:
Nieuwland 18, 1911 BH Uitgeest
0251-314468

Polyesterschade

polyesterschade

Polyesterschade reparaties
Polyesterwerk is een vak apart! een schade aan uw boot is vaak een
pijnlijke herrinering. De schadeherstellers repareren, polijsten en poetsen de schade tot deze onzichtbaar is. Weg krassen, gaten en pijnlijke herinnering!

de Bootlakker

Schilderwerk door Bootlakker.nl Schilderwerk is de huid van uw boot. Mooi om te zien maar bovendien de bescherming van het materiaal. Met de specialisten van Bootlakker.nl wordt uw boot weer een lust voor het oog.   Contactgegevens Bootlakker Tel.: 06-19466929, of kijk op www.bootlakker.nl

Lakken, schilderen van uw jacht, boot, motorboot. Schilderwerk is de huid van uw boot. Mooi om te zien maar bovendien de bescherming van het materiaal. Met de specialisten van Bootlakker wordt uw boot weer een lust voor het oog.

Contactgegevens Bootlakker
06-19466929,

Timmerwerk

Betimmering van uw zeilboot, motorboot Jachtbetimmering Jachtbetimmering zorgt voor de sfeer en uitstraling van uw boot. Wij werken samen met vakmensen die het traditionele handwerk tot in de puntjes verstaan. Wij helpen u graag met het onderhoud, reparatie van het houtwerk van uw boot. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Jachtbetimmering zorgt voor de sfeer en uitstraling van uw boot. Wij werken samen met vakmensen die het traditionele handwerk tot in de puntjes verstaan. Zij helpen u graag met het onderhoud, reparatie van het houtwerk van uw boot.

Bel of mail voor de mogelijkheden.